Vis kategorier

Har du spørsmål?

Tommy Thoresen
Salgssjef
Send epost
+47 908 48 338

SALSLYS

ATENDI salslys til de fleste formål, og vi har produkter til både nybygg samt rehablitering/oppgradering. Våre viktigste leverandører innenfor dette området er ETC og GDS.

GDS Arcsystemet er et led-basert lysarmatur som er særdeles modulært og kan tilpasses de fleste installasjoner. Dimmingen er helt jevn fra 0-100% og kan styres trådløst eller via dmx. Den er totalt flikkerfri, cri 90+(ved 2700k) og har et lysutbytte på 700-15000lm. Den leveres i 1, 2, 4 og 8 cell varianter, og kan også spesialbygges etter kundens behov.

ETC leverer highend led-armaturer samt styresystemer. LED har kommet spesielt sterkt de siste årene, og ETC har vært svært delaktig i denne utviklingen. Med sin Selador-serie har ETC virkelig vist hva de er kapable til.

Vivid-RLustrPalettaIce, Fire og det siste tilskuddet med navnet Pearl, har vist at LED ikke bare er RGB. I tillegg er det en lyskilde som gir den punchen og trykket som teater og tv krever, pluss en fantastisk vakker 7-fargemix. Her kan du blande akkurat den fargetemperaturen du ønsker. Armaturene er også dimmbare fra 0-100% via DMX. Spredningen er variabel etter valg av linser.

Med produkter som Unison, Paradigm, SmartLink og Mosaic har ETC gitt oss styringssystemer som er meget godt egnet til å håndtere både arkitektur-, interiør- og salsbelysning.