Vis kategorier
  • WHEN INNOVATION AND CREATIVITY MATTERS

Har du spørsmål?

post@atendi.no
Andre henvendelser
Send e-post
+ 47 91 80 2000

High End Systems

High End-systemet ble startet i Austin, Texas på midten av 1980-tallet av en musiker, en DJ og en fotograf. Visjonen var å produsere lysutstyr til scene, TV og teater med høyeste kvalitet og beste service. High End Systems ble raskt en global industrileder og en nyskapende kraft ved å introdusere en rekke banebrytende produkter med helt ny teknologi. High End Systems har alltid tilrettelagt utviklingen og gjort dristige beslutninger, for eksempel 2013-beslutningen om å fullstendig gå over til å produsere kun LED-armaturer.

I april 2017 ble High End Systems en del av ETC. Sammen med ETC har man blitt en verdensledende produsent av produkter til underholdningsindustrien. High End Systems vil snart ha eksistert i førti år og er ledende i utviklingen av automatisert LED belysning, en pioner i utviklingen av lysbord som er blitt standard i live-arrangementer, turneer og konserter.

High End Systems produkter brukes til å belyse noen av verdens største artister. Kundene og produktene finnes også i film- og fjernsynsstudioer, cruiseskip, corporate events, temaparker, kirker, restauranter og butikker. Suksessen skyldes i stor grad nær kontakt og forståelse for kunders og samfunnets behov. Produktutvikling foregår i nært samarbeid mellom egne ingeniører og eksperter på ulike områder.

ETC og High End Systems, begge kjent for innovasjon og kreativitet, lover å utvikle unike produkter til underholdningsmarkedet for deg som kunde i mange, mange år framover.

Besøk HIGH END’S nettsted for mer info eller kontakt oss for demo, priser eller leveringstider.