Halcyon

Ta vel imot High End Systems Halcyon, neste generasjon av bevegelige profillyskastere fra ETC!

Halcyon er laget for å møte behovene til utleievirksomhet, teatre og operahus, og er designet for de strengeste kravene til lysproduksjon. Med reduserte kostnader, redusert vekt og økt ytelse, er Halcyon-armaturer best i klassen og konstruert for å passe inn i alle spesifikasjoner og for ethvert design.

Halcyons neste generasjons gradient dichroics og en lineær miksekurve støttet av ETCs anerkjente fargevitenskap, skaper jevne og like farger – både i og ut av fokus.

Full framing gir deg alle verktøyene for å forme showet ditt perfekt. Bedre klarhet og repeterbarhet med gobo-på-innramming med mindre refleksjon eller søl.

Goboer er omhyggelig gjennomgått og håndplukket for et komplett bibliotek med aerials, rotasjonseffekter og breakups.

ETCs Trifusion-system går jevnt fra skarp projeksjon til en kraftig vask med en enkelt kontrollkanal, og støtter en jevn og lineær frostfordeling med maksimal lyseffekt.

Halcyon tilbyr et kontinuerlig roterende animasjonshjul med stigningskontroll, noe som gir uovertruffen kontroll over vinkel og spinnretning.

Patentert Whisper Home-teknologi bruker et dobbelt sensorsystem som gir målsøking med liten bevegelse samtidig som den er stillegående, rask og presis.

Velg det High End Systems-armaturer du trenger basert på budsjett, vekt og viktigst av alt, lyseffekt. Med matchende feature sett og ytelse på tvers av alle lamper, velger du Halcyon Gold, Titanium eller Platinum basert på de eksakte behovene du har for din rigg.

For ytterligere info, sjekk her.

Publisert: 25. november 2022