Av Awards 2022

Optimal Audio vant pris som «Manufacturer of the year 2022».

Optimal Audio har en strømlinjeformet portefølje som fungerer sømløst sammen, med produkter som er enkle å installere og kan betjenes av alle – ikke bare ingeniører.

Produktene er designet for å møte behovene til arenaer – spesielt multi-soned arenaer – og sammen med den intuitive WebApp kan installatøren enkelt skreddersy systemet fra full EQ og signalbehandling til å sette opp rutiner og forhåndsinnstillinger.

Lydkvaliteten er sikret, og systemet betjenes deretter enkelt av lokalets ansatte, slik at de har tillit til å skape minneverdige kvelder med underholdning, engasjerende butikklokaler, inspirerende leksjoner for neste generasjon og oppløftende seremonier.

Som en del av Focusrite så drar Optimal Audio nytte av mange års ingeniørerfaring, global rekkevidde og støtte.

Kontakt oss gjerne for mer info eller demo av produkter.

Publisert: 4. november 2022