ETC – EOS Apex

The luxury of complete control!

ETCs flaggskipserie av lysbord tilbyr et elegant kontrollgrensesnitt utviklet for din komfort og personlige tilpasning. Med sjenerøse programmeringsflater og kraften til å kjøre komplekse rigger, er Eos Apex det ultimate praktiske, profesjonelle arbeidsområdet – drevet av den ultimate kontrollplattformen.

Dra nytte av toppmoderne funksjoner som tilpassbare OLED target keys for dine direktevalg, et innebygd mykt tastatur, leselys for papirarbeidet ditt, skuffer for tilbehøret, foldeskjermer og flere encodere enn noen gang før på en Eos-pult.

Med tre konsollstørrelser å velge mellom og rekonfigurerbare innganger og utganger, kan du skreddersy Apex-opplevelsen til behovene til lokalet eller produksjonen.

Fra Broadway og West End til TV-studioer, operahus og live-arrangementer, gir Eos Apex hands-on kontroll på toppnivå for de mest avanserte produksjonene.

Publisert: 4. april 2022