Claypaky Sharpy X Frame

Claypaky introduserer multifunksjonslyskasteren SHARPY X FRAME, som et nytt medlem i familien med de prisbelønte SHARPY-lampene. SHARPY X FRAME tar de beste egenskapene til SHARPY-serien og integrerer et shuttersystem med fire fokalplan i en lett, kompakt armatur. Enhetens lyskilde er en kraftig 550-watt arc lamp som gjør denne armaturen ekstremt lyssterk og produserer dype og levende ensartede farger (inkludert en uovertruffen dyp rød).

Enheten har fleksibiliteten til å være lyset du trenger når du trenger det. Som en fullstendig hybrid multifunksjonslyskaster, SHARPY X FRAME er ikke begrenset til kun beam-effekter, den kan også være en spot-, profil- eller wash-enhet. Denne lyskasteren erstatter mye større lamper ved å bruke en 550 watt arc lamp med lang levetid.

Selv om den er liten i fysisk størrelse etter de fleste standarder, blir ingenting ofret i funksjonssettet til SHARPY X FRAME-lyskasteren. I tillegg til lukkersystemet med fire fokalplan, tilbyr enheten et roterende gobohjul med åtte roterende goboer, et statisk gobohjul, fire- og åttefasetters roterende prismer, lineær frost, et fargesystem med CMY, CTO og et adskilt farge hjul, og seks beam reducers som starter ved 0,5°.

Med et zoomområde fra 3° til 52° (punktmodus) og 2° til 29° (strålemodus), kan SHARPY X FRAME lage visuelle effekter uten sidestykke. Enheten er utstyrt med en 160 mm frontlinse og velprøvd Claypaky-optikk for å produsere skarpe bilder og kollimerte stråler.

SHARPY X FRAME er den mest allsidige, kompakte hybridlyskasteren på markedet som dekker behovene for en lyssterk lampe, effektenhet, framing unit og alt i mellom i en rimelig, kompakt pakke.

Publisert: 12. januar 2022