ARENA NORD-NORGE

ATENDI gratulerer Harstad med ny storstue! Vi hadde den store glede av å være underleverandør til dette prosjektet. Vi lar Harstad selv beskrive Arena Nord-Norge:

HT Media:
«Hvis ikke dette er Nord-Norges tøffeste konferansesaler, så vet ikke vi! Dette er et skikkelig kinderegg: To mindre konferansesaler, én stor konferansesal og Harstads største og best utstyrte sal for konserter er det vi har fått nå på Thon Hotel Harstad.  HT Media har fått æren av å være med i en lokal leveranse av teknisk utstyr og løsninger i samarbeid med Sound1.com & Marios Musikk, Caverion Norge avd. Harstad, BAKGÅRDEN og Audiolight AS. Intet mindre enn et gedigent kompetanseløft for dette miljøet i Harstad.»

Thon Hotel Harstad:
«Vår stolthet er Arena Nord-Norge, Harstads nye storstue, med Norges råeste PA- og lys anlegg. Total forsterkerkraft på anlegget fra Martin Audio er hele 60.000 watt, og vi kan arrangere et hvilket som helst event eller konsert uten innleie eller rigg av eksternt utstyr.»

Fra Bakgården Live:
«Arena Nord-Norge – en fantastisk ny konsert- og eventscene i Harstad som vi i Bakgården Live storgleder oss til å ta i bruk. Endelig har byen fått en scene som er som skapt for rytmiske konserter. Ikke bare har Thon Hotels investert store summer i en fabelaktig lyd- og lysproduksjon i salen, de har også invitert oss i Bakgården til å boltre oss i denne arenaen, som får en publikumskapasitet på drøye 700 stående publikummere.»

ATENDI er stolt underleverandør til dette prosjektet. Vi leverte bl a:
Lydanlegg: Martin Audio og Linea
Lyskastere og lysbord: ClayPaky, LDR og ETC
Trosser og motorer: Trabes og Divo
Salslys: ETC

Publisert: 29. juni 2021