S4 LED Series 3

«Setting standards that are far from standard.»

Mer enn et tiår med forskning smelter sammen og tilbys brukerne som har inspirert ETC i over 45 år. Source Four LED Series 3 gir det kraftigste lyset på scenen – med Lustr X8-array for de mest nyanserte farger, samt Daylight HDR-array for avstemt hvitt lys.

Det er lagt til trådløs DMX / RDM ved å integrere City Theatrical’s Multiverse®-protokoll, og det er mulig med enkel NFC-konfigurasjon ved hjelp av mobilenheten din og ETCs Set Light-app.

Få lysstyrken du trenger fra alle avstander, fargen du har ønsket deg, og kontrollen du fortjener for den mest effektive arbeidsflyten. Som alle ETC-inventar, er serie 3 støttet av en uovertruffen bransjegaranti – 10 år på LED – 5 år på resten.

Ta kontakt for demo eller ytterligere infomasjon.

Publisert: 23. april 2021