ETC Source 4WRD Color

«Bringer nytt liv i dine ETC Source Four profil lyskastere til en budsjettvennlig pris!»

ETC har introdusert Source 4WRD Color som det siste tilskuddet til Source 4WRD-armaturfamilien. Dette nye produktet tilbyr LED retrofit med farger for eksisterende Source Four profilarmaturer (full size), og tilfører RGBA-fargeblanding – fyldige farger, raske fargeendringer og mye mer til Source Four.

Dine ETC Source Four ellipsoide/profilarmaturer kan forvandles til RGBA LED-armaturer med Source 4WRD Color LED-engine, mens de beholder alle funksjonene fra Source Four, inkludert linser, tilbehør og dens anerkjente pålitelighet.

Source 4WRD Color-teknologi er for øvrig også tilgjengelig i to komplette washlamper. Source 4WRD Color PAR og PARNel leverer myke kanter og mettede farger. Disse armaturene inkorporerer Source 4WRD Color LED-engine i et spesialtilpasset hus, og tilbyr en økonomisk fargevask, inkludert zoom på PARNel-versjonen.

I tillegg til å produsere et homogent lys og rundt 5000 lumen, har alle versjoner av S4WRD Color 12 innebygde forhåndsinnstillinger og 5 sekvenser i frittstående modus. Ved bruk av FixtureLink er Source 4WRD Color kompatibel med lamper fra ColorSource-serien, Source Four LED og Desire; slik at du kan trigge forhåndsinnstillinger og sekvenser uten bruk av lysbord.

PS: Du kan naturligvis også velge Source 4WRD retrofit i rent hvitt LED-lys (varm- eller kald hvit, 3.200K eller 5.600K).

“Med Source 4WRD Color får du en enkel og kostnadseffektiv fargeskiftende retrofit som raskt kan oppgradere eksisterende ETC Source Four profiler (lyskastere som finnes på «annenhver» scene Norge rundt), slik at du får enda flere muligheter til å utnytte din kreativitet. 4WRD Color lar lysmesteren konvertere sitt eksisterende utstyr til LED, og muliggjør innsparinger på energi- og vedlikeholdsbudsjettet. Og alt dette til en meget hyggelig pris.”

Publisert: 30. november 2020