Tid for service eller rep ?

Atendi tilbyr nå gratis kostnadsvurdering og gir deg en fast pris for service eller reparasjon på vårt autoriserte serviceverksted!

Fyll ut serviceskjema, legg ved bilder og få svar med pris, eventuelt beskjed om å sende produktet til oss dersom det er nødvendig med en fysisk vurdering.

Vi kan returnere produktet dersom dere vurderer det ikke lønnsomt å reparere, eller vi kan håndtere det korrekt som avfall/deler for gjenbruk.

Ut april tilbyr vi også opptil 25 % rabatt på reservedeler. Dette gjelder både for service hos oss, eller om du bestiller deler for å utføre service/rep selv.

Service og reparasjon utføres bl a på følgende av våre merker: ETC, HighEnd, Clay Paky, Arri, Easyrig, KinoFlo, LDDE, MartinAudio, MDG, VelvetLight, Aladdin, CLF, RVE og City Theatrical.

Frakt tilkommer. I spesielle tilfeller kan det dessverre være umulig å gi en fastpris. I så fall finner vi likevel den beste løsningen for dere!

Servicebesøk? Vi kan også utføre serviceoppdrag ute hos dere. Dette gjennomføres så langt det lar seg gjøre i forhold til iverksatte tiltak for å begrense spredning av Korona-virus.

Publisert: 3. april 2020