ETC fos/4 – panel

I 2016 ble det dannet et dedikert forskerteam ved ETC for å jobbe med teknologien til fremtidens produkttilbud. Teamets første primære prosjekt var å lage det beste lyset for bruk på kamera. Funnene fra denne flerårige, bransjestore studien om fargeoppfatning er samlet i familien av ETC fos /4-paneler som lanseres i disse dager.

Hver av de tre panelstørrelsene gir uovertruffen lysstyrke i to utgaver. Lustr X8-arrayet legger til en dyp rød LED til sin blanding som gir en rikdom til spekteret ved å forbedre hudtonene og gi ny dybde til blå, grønn og amber.

Daylight HDR er et tunable hvitt lys som bruker et kalkulert utvalg av lysdioder fra X8-fargesystemet, gir en naturlig varme for å få frem hudtoner og optimalisert ytelse i kjøligere fargetemperaturer. Disse softlights gir en sjokkerende lysstyrke og valgbar CCT fra 1900 – 10450 K. Alt uten at det går ut over fargekvaliteten.

«Finally, a panel light that gives you the brightness you need, the color you’ve been craving, and the control you deserve. You’re uncompromising and discerning? Your tools should be too!»

Alle fos/4-paneler støttes av ETCs support 24/7/365 og standard fixture garanti – 5 år på hele armaturet og 10 år på LED.

Les mer her: https://studio.etcconnect.com/.

Publisert: 6. februar 2020