LEDBLADE

Når bare det beste er godt nok.

Vi har gleden av å presentere LEDBlade som nytt agentur for Atendi i Norge, Sverige og Danmark. LEDBlade er pikselstyrte LED-striper som fungerer bra for arrangementer, konserter, teater og arkitektoniske installasjoner. Produktene er preget av å være av høy kvalitet, ha stor stor fleksibilitet og tilbys til en svært kokurransedyktig pris.

LEDBlade skaper dybde i mellomrom eller tredimensjonalitet, det fremhever kantene, utvider det visuelle området eller skaper geometrisk design. Den nye driveren CRE:ON HD er en strømforsyning og en digital ledet pixel strip-kontroller i en enhet som kan styre opptil 1000 piksler i RGB- eller RGBW-modus.

Lysdesignere og programmerere kan bruke kontrollen de har vant til å bruke for eksempel en lysmixer, en medieserver eller programvare for å koble til det IP-klassifiserte LEDBLADE-systemet for både innendørs og utendørs bruk.

Det nye LEDBlade-systemet er enklere å bruke og jobbe med enn noe annet LED Stripe-system på markedet til dags dato, noe som gjør LEDBlade bokstavelig talt «much more than a LEDSTRIPE».

Produktet informasjon:
• Leveres i lengder på 50cm, 100cm, 200cm. eller egendefinerte størrelser
• Innendørs eller utendørs modeller
• Pixelavstand 10 mm eller 16 mm
• Gjennomsiktig, matt eller svart deksel
• Buede enheter med en radius på 400 mm, 500 mm, 1000 mm eller tilpassede størrelser
• Runde diffusor
• Hjørnestykker 90, 120, 3×120, 135, 3×135 cm.
• Trussmontering eller magnetmontering

Publisert: 15. mai 2019