CLF Lighting

ATENDI har hittil vært distributør av CLF-produktene i Sverige og Danmark. Nå kan vi endelig tilby disse ypperlige produktene til hele det skandinaviske markedet!

CLF Lighting er en nederlandsk merkevare som utvikler høykvalitets belysningsarmaturer for live underholdning som konserter, teater og TV. CLF-produktene er unike og særegne, og er utformet for å oppfylle den spesifikke etterspørselen i ulike markeder.

I tillegg til pålitelighet legger CLF også fokus på å holde et prisnivå som gir et hvert selskap i Europa muligheten til å dra nytte av kvaliteten på CLF-produktene. Fleksibilitet, service og lang erfaring innen bransjen sikrer at CLF-produktene vil hjelpe deg med å gjøre produksjonen vellykket.

CLF inspires and opens eyes!

For mer informasjon ta kontakt med Tommy Thoresen eller Frode Wold, samt sjekk ut CLF.

Publisert: 4. februar 2019