Har du spørsmål?

Bjørn Lund
Lys
bl@atendi.no
+47 924 39 945

GRIVEN

Vi har gleden av å fortelle at GRIVEN har valgt ATENDI som sin representant i Norge!

GRIVEN ble grunnlagt i 1990 og har etablert seg som en av verdens ledende produsenter på markedet for arkitektonisk belysning. GRIVEN har en omfattende katalog med påvist kvalitet, høy pålitelighet og fullt værbestandig belysningsarmaturer som er i stand til å tilby markedet de mest innovative og fleksible løsninger til enhver tid.

Siden 2001 har GRIVEN tatt i bruk LED-teknologi for et økende antall belysningsarmaturer, som allerede har blitt et must på underholdnings- og arkitektoniske markeder. Disse profesjonelle LED-belysningsløsninger inneholder den aller nyeste energisparende solid state-teknologien og tilbyr høyt profilert utstyr for det bredeste spekteret av applikasjoner.

GRIVEN kan nå tilby en toppmoderne samling av overflatemonterte, modulære, lineære, forsenkede, undervanns- og visuelle armaturer som kan oppfylle de mest krevende belysningsbehov.

Innovasjon og holdbarhet har alltid vært kjerneverdier hos GRIVEN. I dag er bærekraft og effektivitet blitt nye tekniske retningslinjer for produktene som er produsert i Italia med de høyeste krav til kvalitet og design.

ATENDI er svært stolte over nå å få presentere GRIVEN for det norske markedet. For mer informasjon ta kontakt med Bjørn Lund eller Tommy Thoresen, samt ta en titt innom Griven på nett.

Publisert: 31. januar 2019