Har du spørsmål?

Lorry Kristiansen
Lyd & AV
lk@atendi.no
+47 916 03 000

Martin Audio til AudioLight

Vi gratulerer AudioLight AS med ny PA og monitorer fra Martin Audio!!!

AudioLight AS i Harstad er en totalleverandør av lyd, lys og scene, som har bidratt med teknikk til små og store arrangementer på Norges nordlige scener i nærmere 15 år.

Denne uken fikk de levert en komplett Martin Audio – Line Array, bestående av 32 stk WPC- topper, 12 stk SXH-subber og 16 stk XE 300-monitorer, alt drevet av iK42-forsterkere. Vi liker å tro at dette vil kunne glede både AudioLight, artister, teknikere og ikke minst publikum i mange år fremover! Atendi takker AudioLight for tilliten, og gleder oss vilt til følge AudioLight fremover.

På gruppebildene ser dere fra venstre Rudi Breivik (AudioLight) -Øystein Wierli (Atendi)- Martin Nordvik Olsen AudioLight) – Simon Purse (Martin Audio) – Henrik Lien (AudioLight) – Thomas Nordvik Olsen (AudioLight)

Publisert: 27. mai 2018