ETC – OPPTIL 10 ÅRS GARANTI

Våre lamper er bygget for å vare!

L70 er et vanlig ratingsystem som brukes i hele LED-industrien. Det er imidlertid noe forvirring om hva L70 definerer og ikke definerer. Vi vil gjerne rydde opp i noen misforståelser og forklare hvordan ETC bruker L70 til å teste sine LED-armaturer.

I nedenstående video får du se intervjuer med Mike Wood (frittstående konsulent og bransjenestor), David Cahalane (ETC Fixtures Technical Product Manager) og Jim Uphoff (Fixtures Marketing Product Manager) som diskuterer antagelser og realiteter rundt LED-klassifiseringer og teststandarder for lamper.

Nå begynner testresultatene å komme inn fra tredjeparts laboratorier. Og ETC sine lamper når høyere L70-rating enn opprinnelig forventet. F eks:

Lampe Før LM84 testing Etter LM84 testing
ColorSource Spot 20,000 timer 54,000 timer
Source Four LED Lustr+ 20,000 timer 54,000 timer

Dette bekrefter og understreker vissheten om at ETC sine lamper er og alltid blir produsert av høyeste kvalitet. Og ikke minst; anledning til å radikalt forbedre garantibetingelsene.

5 års full lampegaranti – 10 års LED-kildegaranti
ETC har alltid satt produktkvalitet først, og de siste L70-vurderingene bekrefter den forpliktelsen. ETC sine lamper er bygget for å vare. For å understreke dette engasjementet til kvalitet har ETC derfor bestemt seg for å utvide garantien for alle nye LED-lamper (ikke retrofit) som er solgt etter 1. januar 2018: 5 års full lampegaranti og10 års garanti på LED-kilde.

 

Publisert: 26. mars 2018