Har du spørsmål?

post@atendi.no
Andre henvendelser
post@atendi.no
+ 47 91 80 2000

TMB – NYHET HOS ATENDI

TMB endrer sin tidligere forretningsmodell med direktesalg mot sluttkunder, og har valgt ATENDI som nordisk distributør for hele sitt sortiment. Vi i ATENDI er veldig glade og stolte over at TMB gir sin fulle tillit til oss.

TMB er en anerkjent produsent av alt fra armaturer til forbruksvarer. I Norden er det ProCable, DataPlex og ProPlex som er best kjent fra før.

ATENDI selger hele TMB-serien med alt fra armaturer til kabel. Vi vil ha tilgjengelig et stort utvalg av demo-enheter, og de vanligste og mest etterspurte kablene vil være lagervare. Dette vil øke tilgjengeligheten og service til deg som kunde. Sist – men ikke minst – vi vil selvsagt kunne tilby svært konkurransedyktige priser.

Kontakt oss for mer info og priser!

Publisert: 31. oktober 2017