Har du spørsmål?

Jørgen Stake
Service
js@atendi.no
+47 924 98 748

ETC ATLAS

ETC lanserer et nytt medlem i Unison Mosaic® familien.

Mosaic Atlas styrer dine største prosjekter. Å mappe LED veggen til fasaden, broer eller presentasjons vegger blir nå enda enklere. Spill av innhold på tvers av matriser eller generer en rekke kreative effekter.

Mosaic Atlas er designet for å møte de unike behovene til hvert enkelt prosjekt og er tilgjengelig i kapasitet fra 25,600 adresser fra DMX over Ethernet (50 universer) og opp til mer enn 768,000 adresser (1500 universer) og dette kun fra en 1U 19″ rackmontert enhet!

Mosaic Atlas kommuniserer med andre nettverksenheter som bruker Ethernet protokollen inkludert streaming ACN (sACN), Philips Kinet, ArtNet og Pathway Pathport samtidig! Du kan også spille av digitalt videomateriale på tvers av array, enten fra lokalt lagrede HD filer eller en onboard videoinngang. Og fordi Atlas integreres med alle andre enheter i Mosaic familien, er det perfekt for å utvide eksisterende eller nye installasjoner.

 

Les mer om produktet HER

Publisert: 17. november 2016