Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

ETC ColorSource Console

Endelig har vi gleden av å vise dere arvtageren til ETC Smartfade. I 2004 lanserte ETC Smartfade-familien. Og siden den gang har det blitt solgt tusenvis av slike konsoller til alle mulige formål. Tolv år etter kommer endelig arvtageren til denne ekstremt populære konsollen. Allerede i april får vi de første konsollene av ETC ColorSource Consoles til Norge og vi er lettere sagt i ekstase!

ETC ColorSource Console vil komme i to størrelser. ETC ColorSource Console 20 og ETC ColorSource 40. Som navnet tilsier er det tyve fadere på ColorSource Console 20 og førti fadere på ColorSource Console 40. I tillegg vil det komme en AV versjon i begge størrelser. AV står for Audio og Video. I tillegg til dette er ColorSource Console utstyrt med en syv tommer multitouch skjerm, fire konfigurerbare fadere, fem konfigurerbare soft-keys og en hjem-knapp. Begge bordene er utstyrt med ett DMX univers og en USB port. AV versjonene er i tillegg utstyrt med en DMX port til, en USB port til,  HDMI utgang, lyd inn og ut, RJ45 port og det kan kjøre opptil fem universer over sACN. AV versjonen er også utstyrt med Amigo som gjør det mulig å kontrollere lysbordet fra din smarttelefon eller tablet. Vi anbefaler deg på det sterkeste å se introduksjonsvideoen. Har du spørsmål om pris, kontakt Petter HER.

Introduksjons video finner du HER

Demo video finner du HER

Vi lanserer også tilbehør som dustcover, 19″ rack mount kit og Pelican kasse med spesialfrest foam.

Er du i Frankfurt under Prolight&Sound anbefaler vi deg å ta en tur innom ETC standen for en rask innføring og for å se på de andre nyhetene ETC kommer med!

 

Raske fakta:

ColorSource Console 20/40:

20/40 fadere og 40/80 control channels

4 konfigurerbare fadere

5 konfigurerbare soft-keys

7″ multi-touch skjerm

1 5Pin DMX port

1 USB port

 

ColorSource Console 20/40AV:

20/40 fadere og 40/80 control channels                                                                                                                       

4 konfigurerbare fadere

5 konfigurerbare soft-keys

7″ multi-touch skjerm

2 5Pin DMX porter (kan kjøre opptil 5 universer over sACN

2 USB porter

1 RJ45 port

Stereo lyd inn og ut

1 HDMI port for Video playback eller monitor

Amigo for din smarttelefon eller tablet

Publisert: 18. mars 2016