Har du spørsmål?

Tommy Thoresen
Salgssjef
tt@atendi.no
+47 908 48 338

Nyhet fra GDS

GDS har nettopp lansert ArcSystem 1.5 og en av de store nyhetene er en oppdatert utgave av ArcLamp. Dette er en LED-lampe som leveres med blant annet E14 og E27 sokkel og som har en effekt som tilsvarer en 60W tungsten. Lyskilden dimmer selvsagt helt ned til 0 % uten noen form for flikking eller hakking.

I tillegg blir nå lyset varmere når man dimmer ned, slik man er vant til med tradisjonelle glødetrådpærer. Styring av lyskilden skjer via en driver som erstatter en eventuell eksisterende dimmer og dermed krever en installasjon minimalt med tid og materialer. Last ned den siste katalogen fra GDS HER eller kontakt oss for å høre om alle mulighetene du har med GDS.

GDS er blant annet installert på Det norske teatret, Nøtterøy Kulturhus, Olavshallen, Ullensaker kulturhus, Lørenskog hus med flere.

Publisert: 23. februar 2016