Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

ThruPower

Da LED-teknologien kom til vår bransje, ga det oss mange nye muligheter vi ikke hadde hatt tidligere. Men den ga oss også nye utfordringer, spesielt på strømdistribusjon. ETC har nå utviklet ColorSource® ThruPower kabinett for 230V markedet. ColorSource® ThruPower gir kunden faststrøm og dimmestrøm på hver og en av skapets 12 eller 24 kurser.

Å endre settingene fra fast til dim eller visa versa gjøres enkelt i skapets brukervennlige grensesnitt eller ved bruk av RDM funksjoner. Kunder kan også øke brukergrensesnittet på skapene ved enkelt å legge til valgfrie DIN-rail tilbehør som f eks Ethernet, Echo Control systemer eller Mosaic Show kontroller.

ColorSource® ThruPower er en fantastisk løsning for rigger som bytter på bruken av LED og tungsten. «Mindre arenaer og installasjoner oppfordres ofte til å oppgradere sin lysrigg til LED og bevegelige hoder, men ofte har de ikke økonomien til det» forklarer produktsjef Erik Larsen. «ColorSource® ThruPower gir rett type infrastruktur som mindre lokaler trenger for å være klare til å kunne bruke ny teknologi så vel som å beholde gammel.»

Mindre systemer vil også dra nytte av det enkle designet med en singel inngang og patchbar DMX512-A teknologi. I tillegg har den ikke vifter, som gjør det mulig å installere i scenerom og trange steder der lite støy er et krav.

«Vårt mål er å aldri begrense kunsten i vår industri på grunn av begrensninger i systemets infrastruktur» forklarer ETC`s Vice President of Marketing David Lincecum. «Kunden får frihet til å velge hvilket verktøy de vil bruke samt å øke kreativiteten med dette produktet.»

Publisert: 28. januar 2016