Har du spørsmål?

Jan Gundersen
Sceneteknikk
jtg@atendi.no
+47 922 13 954

KFLECT velger ATENDI

Vi er veldig glade for at KFlect har valgt ATENDI som distributør i Danmark, Norge og Sverige.

KACZEK Visuals Trading GmbH ble etablert i Wien i 2005 av fotografen Frédéric Kaczek, med mål om å utvikle innovativ teknikk for kunder i AV- og eventbransjen. KFlects produktsortiment er unikt og skaper helt nye dimensjoner og muligheter innen belysning. Oppgaver som tidligere var vanskelige eller umulige å løse, er en lek for KFlects produkter.

«Mulighetene med KFlects produkter er uendelige», forteller Mogens i ATENDI Danmark. «Det finnes over 250 forskjellige alternativer på reflektorer fra 10x10cm til 1×1 meter.  KFlect er også enormt dyktige på kursing og support.»

Frédéric har allerede gjennomført seminarer med danske lysdesignere. Vi planlegger innen kort tid å kunne tilby det samme i Norge og Sverige. Og vi er overbevist om at mange kunder kommer til å investere i produkter fra KFlects for å løse kompliserte lyssettinger.

 

Les mer på KFlect sine sider HER:

Publisert: 20. januar 2016