Vi bytter navn

Fra årsskiftet endrer Elektrik Solutions AS navn til Atendi AS. Navneendringen skjer fordi vi har inngått et strategisk samarbeid med danske Bico Professionel A/S, som også skifter navn til Atendi A/S. Til hverdags vil du ikke oppleve endringer i kontakten med oss. Det er fortsatt de samme dyktige medarbeidere du får tak i når du kontakter oss – og det samme sortimentet du kan velge produkter fra.

Sammen med Bico Professionel A/S åpner vi også en svensk avdeling, som vil levere produkter fra våre svenske agenturer, herunder Martin Audio. For å lede Atendi AB i Sverige har vi ansatt Isac Alkstrand som har mange års erfaring innenfor våre forretningsområder. Med bred kompetanse i hvert av de tre land samt kunnskapsdeling mellom selskapene, håper vi å kunne løse enda mer komplekse oppgaver for deg i fremtiden.

Ønsker du å høre mer om navnendringen, våre produkter og tjenester eller om vår nye avdeling i Sverige, er du særdeles velkommen til å kontakte oss.

Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid med deg.

Pressemelding kan lastes ned HER

Publisert: 16. desember 2015