Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

LDI Student Sponsorship

Hvert år inviterer ETC studenter over hele verden med interesse for lysdesign og scenemekanikk til å søke på ETC sin årlige LDI sponsorship. ETC kårer 7 vinnere, 5 fra Nord Amerika og 2 internasjonale studenter.

Premien er en all-inclusive tur til LDI messen i Las Vegas som i år avholdes 23. – 25. oktober. I tillegg til å få turen dekket av ETC får studentene også eksklusive ETC Merch, backstagepass til ETC-standen og tilgang til produkter som enda ikke er vist offentlig. I tillegg til alt dette får hver student sin egen mentor som vil tilby dem veiledning og støtte i et helt år for å hjelpe dem til å få sine karrierer på plass.

I år har ETC valgt en norsk student som en av de internasjonale, nemlig Markus Fadum som for tiden tar sin Bachelor i lysdesign på Rose Bruford College i London. Markus har allerede betydelig erfaring innen lysdesign. inkludert teaterproduksjoner, konserter, kunstinstallasjoner og danseforestillinger i Manchester og London, England og Norge. Hans favorittprosjekter inkluderer Tree of Codes, et dansestykke i samarbeid med Rob Halliday og Olafur Eilasson, og The Beauty Above, en lysinstallasjon som hadde som oppgave å formidle lysforurensning rundt om i verden.

Vi gratulerer Markus med premien og ser frem imot flere spennende prosjekter med han som lysdesigner.

Publisert: 1. oktober 2015