Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

ETC ColorSource SPOT

ETC har utvidet ColorSource serien. Den består nå av både PAR og SPOT, hvor begge benytter den bejublede RGBL-teknologien («L»=Lime).

ETC ColorSource PAR ble lansert i fjor; et rimeligere alternativ til den syvfargede ETC Desire-serien, men selvsagt i udiskutabel ETC-kvalitet. Den første lampen i serien var ColorSource PAR. Den ble raskt et av våre mestselgende ETC produkter, og vi har hundrevis av dem på det norske markedet allerede. Vi får utelukkende gode tilbakemeldinger og er derfor meget glade for nå å fortelle at vi kan levere ColorSource SPOT.

ColoSource SPOT er kompatibel slik at du kan bruke alle de kjente tilbehørene fra ETC. F eks originale SourceFour-linser, CYC-linse eller det seneste tilskuddet; Fresnell-linsen. Så dermed har vi et nytt kinderegg: en SPOT lampe som like gjerne kan brukes som HORISONT eller FRESNELL lampe. Til en uslåelig kombinasjon pris/kvalitet, og klar for levering nå!

Ønsker du å teste først? Ring Petter eller Frode og book en demo. Vi har demolamper stående klare for deg!

Publisert: 12. september 2015