Har du spørsmål?

Øystein Wierli
Lyd
ow@atendi.no
900 47 952

Breaking news!!

Vi er svært stolt av å kunne fortelle at Martin Audio har valgt Elektrik Solutions som eksklusiv distributør for Norden.

Martin Audio ble grunnlagt i 1971 og startet med å produsere høyttalersystemer for datidens «supergrupper» som f eks Pink Floyd og Supertramp – en arv Martin Audio selvsagt er meget stolte av. Og kjernevirksomheten er fortsatt å produsere de beste høyttalersystem for konserter, teater og annen levende underholdning.

Imidlertid; dagens Martin Audio-produkter fyller HELE spekteret innenfor all lydgjengivelse, og er anerkjent over hele verden for sin tekniske overlegenhet, driftssikkerhet og design.

Et større utvalg av demo-høyttalere er allerede på vei over til oss, og vi gleder oss vanvittig til å vise de frem for dere. Øystein og Lorry er tilgjengelig for å gjøre en demonstrasjon – ta kontakt for å få høre noe av det ypperste innen lydgjengivelse!!

Publisert: 1. september 2015