Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

PAP velger Mythos

Vi gratulerer PAP Stavanger med valget av Mythos som sine nye spotter.
«Mythos er Clay Pakys nye arbeidshest som fungerer like godt som Spot, Wash og Beam» forteller Petter Nilssen, Elektrik Solutions representant for Clay Paky. Han fortsetter; «de er laget for et hardt liv på veien og passer perfekt inn i hvilket som helst utleiehus. De er prisgunstige og har et ekstremt lysutbytte selv om det kun sitter en 470W pære i dem».

Kaj Even Halvorsen i PAP ble så begeistret for sine nye lamper at han allerede under første jobben, ringte og bestilte fler. PAP økte sin Clay Paky stall og har nå 16stk Mythos klare for utleie. «Da vi fikk opp det første partiet med lamper testet vi dem på et event. Det var akkurat den lampa jeg hadde lett etter. Den har en ekstrem zoom med en optikk som imponerte meg veldig. Jeg har aldri sett en lampe som har goboer i fokus helt fra utgangen av lampen og til treffpunktet som er over 20 meter unna, samt et lysutbytte som slår den orginale Sharpyen med dobbelt så mye» ler Kaj Even. Han tilføyer «vi er meget fornøyd med valget vi gjorde og vi gleder oss til en spennende og opplyst høst».

Clay Paky Mythos ble først lansert i 2014 og har allerede rukket å bli en legende innen bevegelige lyskastere. Under PLASA messen hvor den ble lansert vant den prisen for årets innovasjon. Samme året vant den også «Product of the Year 2014-2015» i Livedesign og «Best debuting lighting product» under LDI. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at den har kun én 470W pære med hele 1500 timers levetid som produserer over 23 000lm. Mer teknisk informasjon om Clay Paky Mythos finner du HER

Publisert: 11. august 2015