Seigmen + dB Technologies

Endelig DVA T12 i Norge!

5.november ble en merkedag; det var 20 år siden Seigmen lanserte sitt legendariske album «Total», og Elektrik Solutions viste frem dB Technologies sitt flaggskip DVA T12 /S30N. En PA med et detaljrikt, fyldig og uanstrengt lydbilde – noe som et band som Seigmen fortjener. Vi benyttet oss av 6 x T12 topper, 1 x «lillebror» T8 som downfill, og 1 x T8 som frontfill pr side. I tillegg var totalt 5 x S30N subber i sving.

Anlegget viste seg meget enkelt å rigge. I tillegg blir «tuning» gjort via nettverkskontrolleren RDNet Control 8, noe som gir full kontroll over hver enhet i anlegget. Mikset av en Yamaha CL3 ga dette en enestående respons fra de totalt 2400 tilskuerne – fordelt på tre dager. Hvis du ikke selv var tilstede, kontakt oss for en demo. Dette er en PA du må høre! Økonomisk er denne PA´en også meget fordelaktig.

Lysmessig var selvsagt Clay Paky sterkt representert. Vi fikk sett Stormy CC og Stormy på en norsk scene for første gang, totalt 14 stk ble brukt og – for å si det mildt – Stormy imponerer. Konkurrerende strober med Xenon lampe har faktisk mindre lysutbytte enn Stormy! I tillegg var det spekket 30 stk Clay Paky B-EYE; fordelt på 12 stk K20 & 18 stk K10.

Støperiets egen lysrigg var selvsagt også i bruk, inneholdende bl a 6 stk Alpha Spot HPE 300 og 8 stk A.Leda K10. Konserten ble avviklet på ETC Cobalt 20. Totalt ble det brukt 5 universer og samtlige var trådløs fra Wireless Solution. Det ble brukt en Wireless ProBox F-2500 G4 og 3 stk Wireless BlackBox F-1 G4 MkII med totalt 16stk Wireless Micro R512 Lite G4 som mottakere fordelt på 4 lystrekk og gulv. Haze ble levert av 2 MDG ATMe maskiner plassert under scene.

Konserten har fått fantastiske anmeldelser både i innland og utland! Trykk på linken for å lese mer.
Hissig musikkmagasin kan du lese HER
Musikknyheter kan du lese HER
Reflection of Darkness (tysk musikkmagasin på engelsk) kan du lese HER

Publisert: 17. november 2014