Storstova har B-EYE

Vi takker Storstova på Bryne igjen for å ha valgt våre produkter til sitt hus. Etter en shootout med andre merker, falt valget denne gangen på Clay Paky B-EYE K20.

«Da vi fikk tilsendt B-EYE lampene for testing, var vi ikke i tvil om hvilket produkt vi skulle velge. Ingen av de andre lampene vi testet var i nærheten på optikk, lysutbytte, zoom egenskaper eller macroer.» forteller Espen Nybråten – før Bård Ystanes fortsetter: «Jeg er så mektig imponert over hva Clay Paky har fått til, vi fikk flere av de lokale teknikerne og kulturhusene i området til å komme og se. Alle var skjønt enige om at B-EYE var produktet å satse på.»

Storstova åpnet i 1964 da kinoen på Bryne ble flyttet fra Festiviteten til nye lokaler. Storstova har siden den gang kjørt tusenvis av kinoforestillinger og vært arena for hundrevis av konserter og andre kulturarrangement.

Clay Paky`s nye Wash lampe B-EYE har allerede blitt kjent for de fleste. Med 37 stk RGBW LED dioder fra OSRAM på hele 15W hver og med sitt unike optikksystem er den minst 20 % mer lyssterk en noen annen washlampe med samme watt forbruk. Med zoom fra 4 – 60 grader og et makro bibliotek som ingen kan slå, har den allerede vunnet alle priser den har vært nominert til. I tillegg har Clay Paky lansert en helt ny funksjon i den roterende linsen. Dette gjør at du kan lage effekter ingen andre har klart tidligere!

Publisert: 4. september 2014