Oslo Konserthus

Elekrik Solutions gratulerer Oslo Konserthus med nye bevegelige lamper. Vi er stolte over å kunne fortelle at valget falt på Clay Paky.

Etter flere tester og shootout`s med konkurrerende merker var valget enkelt å ta for lysmestrene Eivind Hermann og Kristoffer Silden.
«Clay Paky var definitivt de beste lampene vi testet. Valget falt på 18 stk Alpha Spot HPE 1500, 4 stk Alpha Profile 1500 og 18 stk B-eye K20» forteller Kristoffer Silden, før Eivind Hermann fortsetter, «De andre konkurrerende merkene var ikke i nærheten av det vi fikk frem i Clay Paky lampene. Det var ingen andre som hadde det samme utvalget i goboer, zoom-egenskaper eller optikk som Clay Paky 1500-serien. Og vi må ikke glemme B-EYE K20! Jeg har ikke sett noen LED-lampe som er sterkere enn K20 for øyeblikket. Lysstyrken sammen med den roterende linsen, det gigantiske macrobiblioteket og fantastiske wash-egenskaper er det for øyeblikket ikke en lampe som er i nærheten av hva denne lampen kan prestere.»

Oslo Konserthus ligger i bydelen Vika og har siden åpningen i 1977 vært en ledende arena i norsk kultur- og musikkliv med et bredt tilbud til hele befolkningen. Verdens fremste artister og orkestre besøker jevnlig huset. Konserthuset presenterer rundt 300 arrangementer årlig.

Vi takker for tilliten og ser frem mot et godt samarbeid i årene som kommer

Publisert: 18. august 2014