Har du spørsmål?

Jan Gundersen
Sceneteknikk
jtg@atendi.no
+47 922 13 954

Filmfabrikken – Levanger

Filmfabrikken er en samlokalisering av bedrifter innen foto, film- og TV-produksjon. De har som hovedmål å bidra til etablering av nye bedrifter og nye arbeidsplasser i regionen. De har nå rustet opp studioet sitt med motoriserte trekk, horisonter, lamper, cromavegg, kamerakjeder og et fullverdig regirom. Studioet er åpent for leie av alle aktører, små som store.

Til Cromaveggen har vi benyttet Kinoflo Image47 og Parabeam 400. Dette er ideelle lamper til dette formålet, de gir en bløt og jevn lysflate som er et «must» når du skal gjøre en keying. Det er i tillegg brukt Kinoflo Parazip 200 til spisslys.
På lystrekkene henger det Arri L7C lamper. Dette er LED-lamper med stort bruksområde. Disse har variabel fargetempratur fra 2.600K til 10.000K, justerbar grønn og magenta samt farge-blanding. Dette gjør at du kan bruke lampen både som en normal frontlampe såvel som en effektlampe for å farge dekorelementer eller gjenskape lyset fra månen som skinner inn gjennom et vindu. Alle lampene er koblet opp med trådløs DMX til lysbordet. Studioet har anskaffet seg en ETC ION.  Studioet har triple teppeskinner fra Dougthy rundt hele lokalet, hvor det henger sort teppe, samt hvit og beige horisont. Trusser og motortaljer er fra Litec.
Vi takker Filmfabrikken for tiliten og oppdraget.

Publisert: 11. august 2014