Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

Nøtterøy Kulturhus

Nøtterøy kulturhus har fått ny intimscene i foajeen med hjelp fra Elektrik Solutions. I samarbeid med teknisk sjef Jan Egel Skytøen spekket vi en 100% LED-scene – dvs både scenebelysning så vel som salsbelysning.

Valget for salsbelysning endte på ETC Desire D22 med Wireless Solution Micro til alle lampene. Lampene er «droppet» gjennom himlingen med spesiallagde drop-armer. Scenen er utstyrt med diverse RGBW-lamper og LED-fresneller med motorisert zoom. Alt er styrt av en Smartfade og trådløs DMX fra Wireless Solution. I tillegg leverte vi skinner og spesialsydde tepper til inndekning av hele foajeen – samt truss fra Litec.

Vi takker Nøtterøy Kulturhus med Jan Egel i spissen for å våge å være innovative, og gratulerer med den første scenen vi har installert med 100% LED. Vi anbefaler et besøk!

Publisert: 4. august 2014