Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

Endelig på lager!

På grunn av en etterspørsel vi – og resten av «lys-verdenen» – knapt har sett maken til, har leveringstiden på B-EYE gått til himmels. Vi har derfor gått til det skrittet å lagerføre Clay Paky A.Leda B-EYE-serien for å tilfredsstille våre kunders behov.

Pr dato har vi 12 stk B-EYE K10 og 12 stk B-EYE K20 med tilhørende flighter klare for levering. I tillegg har vi 24 stk i backorder til enhver tid for å få jevnlig supplering og forhåpentligvis unngå å gå tom. Hvorfor? Jo, fordi nettopp DU skal kunne bestemme deg i dag og – om du ønsker det – ha lampene i din rigg i morgen!

I tillegg har vi 6 stk B-EYE K10 for demoformål. Kontakt Petter for å booke gratis testing på din egen produksjon. Du kan låne de over en helg, en uke eller opptil 14 dager. Vi ønsker at så mange som mulig av dine fagfolk skal få testet B-EYE! Men vær rask med å kontakte Petter, førstemann til mølla osv…

PS: Ikke glem at dere også kan få en gunstig leasing-avtale på produkter fra oss.

Publisert: 22. juni 2014