Drammens Teater

Elektrik Solutions gratulerer det over 200 år gamle Drammens Teater med nye bevegelige wash-lamper. Etter flere testrunder av aktuelle produkter falt valget på Clay Paky B-EYE K20.  

«Det var helt klart den mest allsidige lampen av alle vi testet», forteller lysdesigner Ståle Kilen. Før lysdesigner og bordoperatør Jon Kjemprud fortsetter: «Lampene har et enormt lysutbytte vi ikke har sett maken til. Sammen med et fyldig macro-bibliotek, stooor zoom og den roterende linsen, var det ikke tvil om hvilken lampe vi skulle satse på.»

Clay Pakys nye flaggskip har rasket med seg alle priser den har vært nominert til, blant annet årets innovasjon på PLASA-messen i London og «Best debuting lighting product» under LDI. Med hele 37stk 15W OSRAM RGBW LED og en zoom range på hele 4-60 grader er vi slett ikke overrasket. Vi takker Drammens Teater atter en gang for deres valg og er stolt over å kunne fortelle at Drammens Teater nå kun har Clay Paky lamper i sitt hus.

Kontakt Petter Nilssen for et godt tilbud eller for å avtale test av lamper – hvis du selv ønsker å bli overbevist!

Publisert: 18. juni 2014