Har du spørsmål?

Øystein Wierli
Lyd
ow@atendi.no
900 47 952

Elektrik Familien øker!

Vi ønsker ny mann velkommen til Elektrik!

Børre Leinebø har lang erfaring som lydtekniker og er blant de fremste på området i Norge. Han er det faste førstevalget som lydtekniker for band som D’Sound, Madcon, Gabrielle, LidoLido m.fl. Tidligere har han jobbet med en lang rekke artister, f eks  Vamp, Seigmen og Penthouse Playboys. Han har også lang fartstid og bred erfaring som «husets tekniker» på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene, i tillegg til at han var teknisk sjef på Smuget i flere år. Børre har tilbrakt nok timer i en varebil full av utstyr til å stadig ha ideer om forbedringer og endringer på utfordrende situasjoner.

I Elektrik Solutions vil Børre jobbe med salg av våre lydprodukter, men vil samtidig fortsette sin «aktive karriere» som lydtekniker. Vi tror vi har våre ord i behold når vi anbefaler nye og gamle kunder om å kontakte Børre dersom du har et spørsmål om lyd.

Publisert: 3. juni 2014