CP til Hjertnes Kulturhus

Elektrik Solutions er meget stolt og glad for at Hjertnes kulturhus i Sandefjord valgte Clay Paky som sine bevegelige spot- & profillamper i Storsalen. Etter en shootout med alle kvalifiserte tilbud i konkurransen falt valget på Clay Paky Alpha Spot HPE 1500 og Clay Paky Alpha Profile 1500.

«Vi er meget fornøyd med utfallet av anbudsrunden», forteller driftsleder Kim Kristian Sandve, før han fortsetter, «de hadde helt klart det beste lysutbytte av alle lampene som ble testet, de er stillegående, har et stort utvalg i goboer og er en arbeidshest vi kommer til å ha nytte av i mange år fremover. Elektriks tilstedeværelse under leveransen og i tiden etterpå har bidratt til å gjøre overgangen fra konvensjonelt lys til bevegelig til en trygg prosess for oss.»

Storsalen Hjertnes har 674 seter i standardsal, men kan utvides til 740 seter ved bruk av ekstrarader. Hjertnes er tilrettelagt med avansert audiovisuelt utstyr som kan tilpasses de fleste behov. Hjertnes er også viden kjent for sin unike akustikk. og er således ypperlig egnet til framføringer hvor det akustiske har stor betydning – f eks ved klassiske konserter. Den store scenen er godt tilrettelagt for formålet med både orkestergrav, orkesterkabinett og «jernteppe».

Hjertnes fungerer selvfølgelig også svært bra som konsert-, teater- og revysal. Etter de siste oppgraderingene på både PA og lys har Hjertnes Kulturhus nå en standardrigg på over 60 bevegelige lamper, og er således et av de best utstyrte kulturhusene i Norge på slikt utstyr.

Elektrik takker for oppdraget og ser frem mot et godt samarbeid.

Publisert: 8. mai 2014