Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

Clay Paky Servicekurs

Elektrik Solutions inviterer til ClayPaky-servicekurs i Bergamo, ITALIA. Vi har plass til 10 personer og det er «førstemann-til-mølla-prinsippet». Avreise er fra Rygge flyplass 10. juni og retur 12. juni.

Som deltager på dette kurset vil du bli godkjent Clay Paky-reparatør og få fordelen av å kunne reparere dine egne lamper selv i garantitiden.

Vi reiser fra Rygge kl: 07.00 10. juni, lander i Bergamo 09:30 og blir hentet av representanter fra Clay Paky. Fabrikken ligger 10 minutters kjøretur fra flyplassen. Den første dagen blir brukt på å møte de som jobber på fabrikken, se fabrikken og Clay Paky sitt produktutvalg. Kanskje vi får se en hemmelighet eller to? Vi bruker tid på demorommet og blir godt kjent med produktene. Vi drar så til gamlebyen i Bergamo hvor vi spiser en bedre middag på en lokal restaurant. Kurset holdes 11. og 12. juni i Clay Paky sine lokaler. Kurset blir ledet av Gianluca Breda – head of technical service.

Er dette dyrt?
Svaret er nei! I samarbeid med Clay Paky dekker Elektrik Solutions både reise til og fra Bergamo samt kost og losji. Det eneste du trenger å gjøre, er å møte på Rygge flyplass i tide… Der blir du tatt imot av Petter Nilssen hos oss, som også vil være med dere hele veien.

Høres dette interessant ut?
Send mail til Petter for å melde deg på

PS: Erfaringsmessig tar det kun dager før kurset er fullt. Så ønsker du å være med, så vær rask!

Publisert: 8. mai 2014