Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

CP B-EYE

Elektrik Solutions gratulerer Spekter med 12 stk Clay Paky A-Leda B-EYE K20. Spekter var den aller første kunden (på verdensbasis!!) som la inn bestilling på B-EYE hos Clay Paky. Og med tanke på alle de utmerkelser og priser B-EYE har fått gjennom vinteren, så kan vi trygt si at det var et klokt valg.

Etter å ha ventet i spenning ankom lampene i begynnelsen av februar. Og de gikk direkte ut på sin første TV-jobb med NRK i forbindelse med feiringen av 200-års jubileet for grunnloven. I etterkant har lampene rukket å være innom både flere TV-studioer og eventer. De er nå ute på turnè med Postgirobygget.

Vi takker Spekter og Geir Kenneth for det gode samarbeidet og ser frem mot flere spennende prosjekter.

Publisert: 28. mars 2014