Frankfurt 2014

Da er kanskje den viktigste uken for produktlanseringer over for i år, og vi kom hjem med sekken full av gode nyheter.

ETC presenterte flere nyheter som skapte stor begeistring – ikke minst den nye LED serie2. Kort fortalt: Lik som serie 1, men dobbelt så sterk! I tillegg vil det komme en softwareoppdatering for alle ETC LED-lamper i serie 1. Den vil øke lysutbytte med 20 % samt få den nye fargemiksen som serie 2 har fått.

Source Four Mini ble lansert i to LED utgaver, hvor den ene har høyt lysutbytte, mens den andre har høy CRI. Perfekt for museer, butikker, hoteller, biblioteker mm.

På lysbordfronten ble Cobalt 10 vist frem for første gang. Tilbakemeldingene på dette bordet er fenomenale, og vi gleder oss virkelig til å få presentert det her hjemme. Coablt Nomad så også dagens lys. Dette PC-baserte lysbordet kan leveres med 2048 kanaler, og du velger selv om du vil avvikle fra Cobalt eller EOS Software!

Clay Paky har igjen satt en ny standard. Alle kjenner til Sharpy eller en av de 85(!) kopiene som i dag er på markedet. Med SuperSharpy er det satt en ny standard! Med 470W og 7000K er den hele 4x sterkere enn den orginale. I tillegg er den blant annet spekket med CMY, 27 goboer (hvorav 7 roterende) og mye, mye mer. Dette er den første lampen i Clay Paky`s nye PRIMA serie. Hva kommer neste gang?

I tillegg fikk K20 B-EYE (som atter en gang vant en pris) en lillebror i K10 – den også med roterende linse. Vi vet den blir en HIT, så vær rask med bestillingen. Leveringstiden kan fort bli opp mot 10 uker.

STORMY er virkelig en LED-strobe med trøkk i. Den er bygd som en konvensjonell strobe og istedet for å ha LED ut mot publikum, skyter LED`n nå inn i en reflektor. Vi har de første på vei – så vil du teste, er det bare å si fra.

GDS lanserte en ny LED pære med dim fra 0-100 % – perfekt for å erstatte sparepærer i lysekroner, foaje, garderober og ellers alle andre steder der det skulle behøves.

Litec lanserte to nyheter i Frankfurt. De kom med en ny truss med innebygd motor som går både horisontalt og vertikalt. Perfekt for LED vegger eller dekorelementer. Litec lanserte også sin nye barrikadeserie.

LDDE viste frem sin nye NANOPix. Med CRI på hele 93, fra 2700K – 9000K og 12000 Lumen vil denne geniale lampen klare de fleste utfordringer. Perfekt til horisont eller dekorasjonselementer.

Wireless Solution feirer 10 års jubileum med lansering av triple band. Wireless var de første som lanserte dual band (2,4 & 5,8 GHz) nå har du også muligheten til å bruke 5,2GHz nettet som muliggjør avstander på hele 500 meter.

Publisert: 18. mars 2014