CP til Trøndelag Teater

Elektrik Solutions gratulerer Trøndelag Teater med valget av Clay Paky Aleda K10 som sitt nye bevegelige motlys.

«Etter flere tester av forskjellige lamper falt valget på Aleda K10,» sier teknisk sjef Tommy Geving – før han legger til «lampene er veldig lyssterke, har fine farger og er meget stille. Alt i alt var dette lampen vi hadde lett etter.»

Lampene ble satt rett inn i stykket Runddans på «gamlescenen», hvor for øvrig Eivind Myren har lyssdesignet. Han bruker ellers ETC lustr som sidelys for denne produksjonen.

A.Leda serien til Clay Paky har raskt blitt en lampe de fleste kjenner til. Med ekstremt rask pan/tilt, stort zoom-område (14-70grader), meget lyssterk og mulighet til å kontrollere hver eneste diode, er denne arbeidshesten klar for de fleste oppgaver!

Vi takker Trøndelag Teater for valget og ser frem imot godt samarbeid også i tiden som kommer.

Publisert: 20. februar 2014