Ibsenhuset + CP = Sant

Elektrik Solutions gratulerer Ibsenhuset i Skien med en stor oppgradering av deres lyspark.

Ibsenhuset trengte å oppgradere sin frontbro som besto av 2000W profiler. Etter en test endte valget på 24stk ETC Source Four 750W 15-30grader Zoom profiler. Det var flere fordeler med dette valget: «Vi kunne få flere profiler i front som gjorde at dekningen på scenen ble bedre, vi gikk ned i wattstyrken uten at dette gikk på bekostning av lyset og ikke minst redusere varmeutviklingen som til tider var ekstrem.»

I tillegg til ny frontbro var det også på tide å oppgradere den bevegelige lysparken. Etter flere tester av forskjellige merker, endte til slutt valget på 18stk Clay Paky A.Leda K10 Wash, samt 12stk Clay Paky Alpha Spot QWO 800.

A.Leda serien til Clay Paky har raskt blitt en lampe de fleste kjenner til. Med ekstremt rask pan/tilt, stort zoom-område (14-70grader), meget lyssterk og mulighet til å kontrollere hver eneste diode, er denne arbeidshesten klar for de fleste oppgaver!

Clay Paky 800 QWO er en 800watts lampe med hele 11-55 graders zoom. Dette er en zoom man tidligere kun har hatt i lamper med 1500watt eller mer. 800 QWO overstiger aldri mer en 42dba, så den er perfekt for både teater og TV. Som sin lillebror 700HPE, er denne også bygget på samme hus og base som Clay Paky 300. Dvs at du får en gedigen lampe inn i et lite lampehus – 800QWO veier kun 30kg.

Vi må heller ikke glemme at uten røyk blir det ikke særlig mye lys å se på. For å gjøre den jobben ble MDG sin nye ATMe maskin valgt. Dette er den nye generasjons CO2 HAZE som man med DMX kan velge hvor mange BAR man vil kjøre gjennom maskinen. Dette har aldri før vært mulig!

Elektrik ønsker Ibsenhuset lykke til med «nytt» hus og håper alle husets teknikere og gjesteteknikere får en fin vår i Skien!

Publisert: 16. januar 2014