Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

KNALL PRISER PÅ SHARPY

Alle kjenner julehistorien om de tre vise menn som kom med gaver til Jesusbarnet. Ikke helt ulikt denne historien har noen vise menn fra Italia kommet med gaver til det norske folk anno 2013. De hadde hørt historer om at Norge var et mørkt og dystert land, og i stor mangel på lys i vintermånedene. Så de vise menn fra Italia satte igang en pilgrimsreise fra Bergamo til Drammen. Da de kom frem ble de forferdet over mangelen på sollys, og alle de triste, bleke ansiktene de møtte. Men de vise menn visste råd. Med seg i Ferrarien, jeg mener hestekjerra, hadde de med seg små vakre barn som lyste opp selv den mørkeste krok. Det sies også at disse små barna er grunnen til at månen er lyst opp, men det er en annen historie. Den eldste av de vise løftet den ene opp, med kun en arm og sa: «Dette mine herrer, er Sharpy! Det er redningen for det norske folk i disse dystre vintermånedene. Når deres folk er på konsert eller events og ikke helt føler seg i form, kan dere bare skru på denne, og jeg lover at alle som en kommer til å riste løs vinterdepresjonen og bli over seg av lykke.» De overlykkelige og nyfrelste selgerne i Drammen klarte å forhandle seg frem til en uslåelig pris for det norske folk. Kun 19.999,- eks.mva. De vise menn returnerte til Italia i sine Ferrarier, jeg mener hestekjerrer, og startet produksjonen av flere små, lette og lyssterke gledesspredere. Det beste med denne historien, er at dette eventyret av en pris gjelder for hele desember!

19.999,- eks.mva pr. Sharpy i hele desember.

Publisert: 30. november 2013