Har du spørsmål?

Jan Gundersen
Sceneteknikk
jtg@atendi.no
+47 922 13 954

ARRI TIL TV2

Vi gratulerer TV2 med nye ARRI HMI lamper

Under årets utgave av TV2´s program «Sommertid» har lysdesigner Jan Venner Solberg benyttet seg av Arri D5, D12, og Kinoflo parazip 400. Sitteposisjonen på taket er lyssatt med 4 x Arri D5 og 4 x Kinoflo parazip 400, scenen har Arri D12 som frontlys, samt at det er brukt 2 stk Arri D5 nede på Karl Johansgate. «For oss var det viktig å finne en lyskilde som ga oss et tilstrekkelig lysutbytte, samtidig som den måtte være liten, funksjonell og gi oss et lys med god kvalitet. Valget var enkelt, ARRI oppfyller alle disse kravene. Dette er lamper vi kommer til å ha mye glede av i fremtiden.» forteller Jan. Videre forklarer Jan: «Parazipene har vi bare dekket til med byggplast på baksiden, og det har fungert i flere år selv om de henger ute hele sommeren. HMI’ene har fått spesialsydde PVC-poser som de får rundt seg når de ikke er i bruk».

TV2 har totalt kjøpt 6 stk Arri D5 og 2 stk Arri D12. «Disse kommer til å bli brukt flittig på produksjoner fremover», sier Jan fornøyd.

Publisert: 8. august 2013