Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

CLAY PAKY 800 QWO

Elektrik Solutions gratulerer Kilden Teater- og Konserthus med valget av nye bevegelige hoder.
Valget endte på Clay Paky Alpha Spot QWO 800. Mens en del mener det er en storebror av 700 Spot, mener vi det mer er en lillebror av 1500 Spot. Den kan faktisk alt en 1500 kan; autofocus, 7-55 grader zoom, Dyna-Cue, er imponerende støysvak og ikke minst har den en fantastisk optikk.

Kilden Teater- og Konserthus for Sørlandet er hjem for Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør. Sammen med Kulturdriften og Kilden Konferanse utgjør dette Sørlandets kulturelle kraftsentrum. Med et bruttoareal på 16.500 kvadratmeter skal det godt gjøres å ikke legge merke til dette praktfulle signalbygget i Kristiansand. Innvendig er det ikke mindre imponerende med fire unike saler med fra 100 til 1.180 sitteplasser.

Vi takker Kilden for deres valg og ser frem til et godt samarbeid videre.

Se video.

Publisert: 1. juli 2013