Har du spørsmål?

TBA
Lys
post@atendi.no
+47 918 02 000

ETC GIO

Vi gratulerer Dramatikkens hus med valg av ETC Gio som deres nye lysbord.

Dramatikkens hus er lokalisert i et eget unikt teaterhus i et tidligere elektrisk sveiseverksted på Grønland i Oslo. Det er et levende hus der utvikling, utprøving og forskning settes i sentrum. Som landets eneste kompetansesenter for dramatikk og scenetekst har de også et ansvar for talentutvikling og langsiktig tenkning omkring dramatiske forfatterskap.

Når du er på jakt etter et lite bord laget for store turer eller avanserte rigger og som ikke tar mye plass i lyslosjer, da er ETC Gio et bra valg for deg. For Gio med sine ti motoriserte fadere, knapper med baklys, to integrerte multitouch skjermer og 3 utganger for eksterne multitouch skjermer, er ingen oppgave for stor.

Publisert: 28. juni 2013