ELEKTRIK VOKSER

For både å kunne «ta unna» for den fine veksten vi har hatt – samt ruste oss best mulig for fremtiden – har vi valgt å styrke oss både på den administrative siden og på salgssiden.

Stian K Elton har gått inn i stillingen som salgskonsulent for TV, Film & Foto.
Stian har siden 1991 jobbet som lysdesigner/lystekniker hos TvNorge, Tv2 og som frilanser. Han har også jobbet som kamerakontroll både i Tv2 og Ob Team. Siden 2009 har han også jobbet som frilans stillfotograf med kunder som Yara Praxair, Eiendomsmegler1, Sparebank1, Skiforeningen og Spenst Norge. Stian har opparbeidet bred kunnskap om lys etter mange års erfaring innen flere fagområder.

Roland Dreckmann har overtatt ansvaret for lager og logistikk.
Roland har bred erfaring innen vår bransje, både på kunde- og leverandørsiden. Han har jobbet bl a på Nationalteatret, Asker Kulturhus, Sandvika Teater og Eurotek Lyd og Lys. Sist kommer han fra stillingen som konferansetekniker på Holmenkollen Park Hotel.

Monika Baran er vår nye økonomiarbeider.
Monika har bakgrunn fra bank og forsikring, og for øvrig har hun bred regnskapserfaring fra flere bransjer.

Publisert: 22. mai 2013