VSL SCENEKONSULT

Vi gratulerer VSL Scene konsult, avdeling Fredrikstad for valg av Clay Paky som deres bevegelige i utleiestallen.

De valgte Clay Paky Alpha Spot 300HPE, og har nå 10 stk til utleie.

VSL Scenekonsult har i dag en stor utstyrspark med lyd og lysanlegg i alle størrelser. De leverer alt du trenger til ditt arrangement og kan møte de tøffeste kravene. VSL Scenekonsult bistår i dag en rekke kulturhus og teatere over hele østlandsområdet med teknikere og utstyrs-supplering. VLS` teknikere er dyktige personer med lang erfaring fra veien. De leverer totalproduksjoner for store og små arrangementer som krever lyd, lys, scene, og bildeproduksjon. Totalleveranser for festivaler, turneer, og utendørsarrangementer er noe av det VLS kan tilby sine kunder.

Besøk VSL sine hjemmesider for mer informasjon

Publisert: 6. februar 2013