ETC S4 DIMMER

Source Foure CE Dimmer

ETC lanserer Source Four CE Dimmer

Under Plasa-messen lanserte ETC sitt nye produkt kalt Source Four CE Dimmer. Den kan settes på alle konvensjonelle Source Four-lamper. Dimmeren presterer det samme som den velkjente Sensor-dimmeren, altså ingen dimmestøy eller pærestøy. ETC tilbyr muligheten til å kjøpe et kit som du setter på dine eksisterende ETC lamper, eller du kan kjøpe nye lamper ferdig med dimmeren.

Source Four CE Dimmer inneholder ETC sin nye ES-(electronic silent)teknologi. Den har ingen vifte og er fullstendig fri for pærestøy. Dimmeren åpner muligheten for å bruke 115V pære på 230V strøm. Det vil si at du oppnår et høyere lysutbytte med en 115V 575W pære enn hva du gjør med en 230V 750W pære. Eller du kan øke din vanlige 750W pære til å prestere det samme som en 2KW kondensator-profil på markedet.

En Source Four-lampe med fastmontert dimmer er et godt alternativ til en rigg med LED-lamper. Bordoperatøren kan enkelt koble ETC Source Four-dimmerene inn i det eksisterende systemet og implementere dette inn i signal-nettverket sammen med LED`s og bevegelige hoder. Hver enkelt Source Four Dimmer kan kommunisere via RDM, så du kan endre dimmerkurve, DMX adresse og motta statusoppdateringer via lysbordet.

Source Four Dimmer er klare for levering nå.

Kontakt Petter for mer informasjon eller tilbud.

Publisert: 4. oktober 2012