ELEKTRIK VOKSER!

Elektrik vokser videre!

Elektrik Solutions AS har siste året hatt en meget hyggelig vekst, og selskapet har blitt en viktig leverandør av profesjonelt lysutstyr for det norske markedet. I den forbindelse har vi sett viktigheten av å styrke oss både på den administrative siden og på salgssiden. Fra 1. oktober går styreleder Einar Borge Vike inn i den daglige driften og overtar stillingen som daglig leder. Tommy Thoresen får da mulighet til å vie sin hele og fulle oppmerksomhet til stillingen som salgssjef.

Einar Borge Vike har lang administrativ erfaring fra bransjen fra tidligere, og gleder seg svært til å ta fatt på utfordringen: «Jeg takker for tilliten og ser frem til å lede bedriften mot nye mål sammen med alle de dyktige og erfarne medarbeiderne!»

Publisert: 1. oktober 2012