ETC HAR NÅDD EN MILEPÆL

ETC har nådd en milepæl!
I 1993 ble den første ETC source Four lampen lansert i verdensmarkedet. Folk trodde ikke sine egne øyne og spurte om det var magi. Hvordan kan man lage en lampe som er nesten dobbelt så lyssterk som sine konkurrenter? Med sin banebrytende teknologi innen optikk og energibesparelse hadde ETC nettopp klart dette. Det skulle vise seg at ETC satte standarden for scenebelysning og lanserte merket som vi alle kjenner til: Source Four.

Hvis du ser opp i de aller fleste profesjonelle lysrigger i dag vil du mest sannsynlig se en lampe fra denne familien. Det kan være Source Four profil, Source Four PAR wash, Source Four Fresnel, Source Four Zoom, Source Four Revolution, Source Four PARNel, Source Four jr, Source Four HID, Source Four MultiPAR, Source Four XT eller det siste tilskuddet i familen; Source Four LED profil. Grunnen til at vi kan si at du mest sannsynlig vil se en av disse er fordi det nå er solgt over tre millioner Source Four-lamper verden over, i teatre, TV studio, museum, operahus, skoler og utleiefirmaer.

Til høsten vil den klassiske Source Four profilen fylle 20 år. Under LDI-messen i 1992 ble den for aller første gang vist frem for publikum. Og den tok alle med storm. Den vant alle produktpriser det året, og finnes i dag i nesten alle lysrigger verden over.

Publisert: 8. august 2012